"Știam că mă întâlnesc cu Mihaela pt o primă ședință de coaching, dar nu aveam foarte mari așteptări, gândindu-mă că într o ora nu se pot întâmpla prea multe. Încă de la primul exercițiu, am avut parte de mai multe "aha moments" și mi-am găsit răspunsurile unora dintre întrebările mele. Acest proces de descoperire este lung și anevoios însă alături de Mihaela, totul este mai plăcut."
L. L.
"Ședința cu Mihaela m-a ajutat să realizez de fapt ce este cel mai important pentru mine în viața mea . Și acum sunt impresionată cum a reușit să mă facă să înțeleg că eu de fapt evitam să denumesc ceea ce îmi doresc în viață mea cu adevărat."
M.M.
"Motivul pentru care am decis să fac o schimbare în viața mea este pentru că am avut o consultație de dezvoltare personală cu Mihaela Ionescu.Deși am toate cunoștințele necesare în astrologie și eu la rândul meu am nevoie de sprijinul și îndrumarea unui specialist. O recomand cu căldură tuturor personelor care doresc să facă o astfel de consultație pentru că vezi lucrurile din alt punct de vedere. Eu vedeam totul subiectiv pe când ea este obiectivă. Eu spuneam că nu am timp de nimic, iar ea m-a ajutat să văd că de fapt am timp pentru tot ceea ce vreau să fac,dar nu îl folosesc într-un mod constructiv . Iar acum încep să aplic asta în viața mea."​
M.C.
"Mihaela Ionescu, în primul rând, vreau să îți mulțumesc pentru modul în care ai gândit aceasta ședință de dezvoltare personală. Am primit informații foarte utile pe care deja le pun în practică printr-un exercițiu care pe cât este de simplu, pe atâta este de util. Mulțumesc pentru sfaturile tale și te recomand cu încredere. "
O.C.
"Nu am avut nici cea mai mică idee despre ce mă așteaptă, însă chiar dacă aș fi avut așteptări, Mihaela Ionescu le-ar fi întrecut pe toate. Voi reveni cu drag și vă recomand tuturor o astfel de ședință! În urmă ședinței am fost mai încrezătoare și toate lucrurile aveau o rezolvare. Mulțumesc pentru răbdare și sfaturi."
M.G.
"Un om dedicat și empatic! Te ghidează atât de natural să îți oferi singur răspunsurile, încât asta o face cea mai bună alegere pentru oricine dorește să se cunoască mai bine și să acorde atenție dezvoltării personale."
S.O.