Despre mine

În anul 2009 am terminat facultatea de Biochimie (licență în Genetică), urmând apoi masterul de Biologie moleculară.
Am fost întotdeauna fascinată de corpul omenesc și de ce se întamplă în interiorul lui, iar în ultimii ani am devenit foarte intrigată și de mintea umană, integrând astfel informații din Neurobiologie și Genetică cu cele care țin de comportamentul uman.

    
Atât prin cunoștințele acumulate la nivel teoretic, cât și prin prisma unor experiențe personale, am observat care este legătura dintre gânduri, emoții, substanțele secretate intern și reacțiile fizice ale corpului.

De-a lungul timpului am participat la diferite workshop-uri și cursuri, iar cele care mi-au captat cel mai mult atenția au fost despre:

În prezent, urmez cursurile Școlii de coaching din cadrul „All to know România”.

Pe lângă acestea, am primit și o bursă pentru programul susținut de Shirzad Chamine, autorul „Positive intelligence” si lector la Universitatea Stanford.

Experiența de peste 14 ani în contact direct cu clienții și în managementul echipelor mi-a deschis apetitul către îndrumarea oamenilor în atingerea performanței. În urma examenului de certificare, am obținut dreptul de a utiliza instrumentul și tehnicile „Inspire for performance”.

În plus, în cadrul companiei din care fac parte, îndeplinesc voluntar și rolul de Project manager pentru evenimente de dezvoltare personală și profesională.


Știind aceste lucruri, sunt convinsă că vei avea încredere să lucrăm împreuna pentru a aduce mai multă liniște și echilibru în viata si mintea ta.
Te invit să vii alături de mine în această călătorie!

Previous
Next